Οκτωβρίου 22, 2013 Νέα Χωρίς σχόλια

Η εταιρία Stella Mare τον Απρίλιο του 2013 ήταν μία εκ των νικητριών του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας. To επιχειρηματικό της πλάνο κέρδισε τις εντυπώσεις και την χρηματοδότηση των 190.000 ευρώ. Η βράβευση έγινε στις 25 Απριλίου 2013 στο ξενοδοχείο «Grande Bretagne» στην Αθήνα από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κύριο Νότη Μηταράκη.

Το βραβείο θεσμοθέτησε και στηρίζει η Ελληνική Πρωτοβουλία (Hellenic Initiative), o μη κερδοσκοπικός φορέας που συνέστησαν, πριν από περίπου 1 χρόνο, εξέχοντα μέλη της Ελληνικής Επιχειρηματικής κοινότητας εντός και εκτός συνόρων, όπως ο Γιώργος Λογοθέτης, πρόεδρος και διευθύνον σύμβουλος του ομίλου Λίμπρα, ο Γιώργος Δαυίδ, πρόεδρος του Δ.Σ. της Coca-Cola Ελληνικής Εταιρίας Εμφιάλωσης Α.Ε. και ο Ανδρέας Λιβέρης, πρόεδρος και διευθύνον σύμβουλος της Dow Chemical Company.

 

Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας γεννήθηκε από την πεποίθηση ότι η οικονομική δυσπραγία στην Ελλάδα δεν θα πρέπει να εμποδίζει ανθρώπους με αξιόλογες ιδέες. Η επιχειρηματικότητα είναι η ψυχή της οικονομικής ανάπτυξης – είτε εν καιρώ ακμάζουσας οικονομίας είτε κατά τη διάρκεια ύφεσης. Πιστεύουν στις δυνατότητες και στη ποιότητα του ελληνικού ανθρώπινου δυναμικού. Σκοπός τους είναι να παροτρύνουν την συμμετοχή και να εμπνεύσουν την ελπίδα τόσο σε έμπειρους επιχειρηματίες, όσο και σε νέους επιχειρηματίες που αναζητούν υποστήριξη στο πρώτο επιχειρηματικό τους εγχείρημα.

Δείτε το βίντεο από την τελετή  βράβευσης:

https://www.youtube.com/watch?v=Ew2YDDkoXmA

 

Written by Sidobre